Ilha de Itaparica

Ilha de Itaparica
Het eiland Ilha de Itaparica in Brazilië ligt in de baai van Allerheiligen of ook wel Baia de Todos de Santos zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd. Het eiland beschikt over een fascinerende flora en fauna, het eiland is een ecologisch paradijs. Het eiland fungeert als een natuurlijke golfbreker en beschikt over een uitgebreid koraalrif. Het weelderige groen vindt u in de tropische bossen. Wandelaars, windsurfers en diepzee duikers hebben dus alle reden voor vreugde en enthousiasme.
Ilha de Itaparica is uitermate geschikt voor windsurfers. De matige wind en lage golven bieden de perfecte omstandigheden voor beginners en amateur-surfers. De windsurfregatta is een bijzonder populaire lokale activiteit. U kunt zich op het eiland ook heerlijk ontspannen tijdens het snorkelen, duiken, kajakken, vissen en paardrijden, of tijdens een heerlijke strandwandeling.
Met dans en percussie cursussen laat het eiland zich van haar culturele kant zien. De Afro-Braziliaanse vechtsport Capoeira dans wordt onderwezen op het eiland door de lokale bevolking, u duikt hierbij in passionele ritme van het leven in Brazilië. De stranden zijn in totaal zo'n 40 km lang en met een zoete mango in de ene hand en cashewnoten in de andere, krijgt u het perfecte vakantie gevoel. Een bezoek aan het eiland is de moeite waard. Itaparica biedt de beste omgeving om de dagelijkse drukte te ontsnappen. Traditionele gerechten, zonnige stranden en een levendig amusementsprogramma voor verschillende smaken maken het eiland tot een vakantieparadijs.

Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden