Ferrugem Brazilië strand natuur en uitgaan

Tot een paar jaar geleden was het strand van Ferrugem niet erg bekend en werd het alleen bezocht vanwege de prachtige natuur. Tegenwoordig is er veel veranderd en is Ferrugem uitgegroeid tot een populaire bestemming met een goede toeristische faciliteiten. Ferrugem een magische plaats op de kaart van Brazilië. Ferrugem is geworden van een klein vissersdorp tot een belangrijke toeristische centrum van Santa Catarina, met name jongeren komen voor zijn boeiende nachtleven.

Dit prachtige badplaats ligt naast de stad Garopaba in de staat Santa Catarina, op slechts 80 kilometer van de stad Florianopolis. Het strand en het prachtige water is omgeven door heuvels, zodat u kunt genieten van een spectaculair landschap.

Dit deel van Brazilië is uitermate geschikt voor een goede zomervakantie, accommodatie is er voldoende en dat in alle vormen: hotels, pensions, huizen en er is zelfs een camping.

Het carnaval wordt groot gevierd in Ferrugem, in de straten en op het strand komen vele mensen samen ook uit nabijgelegen plaatsen.
Zon, zee en strand zijn echter de belangrijkste attracties, die Ferrugem te bieden heeft. Ferrugem is een van de beste plaatsen om te surfen en om te leren surfen. Naast de prachtige stranden heeft Ferrugem ook genoeg uitgaansgelegenheden, verschillende bars en pubs zijn open tot het ochtendgloren.

Overdag is het een oase van rust op het strand, kunt u lekker surfen en 's avonds helemaal los gaan. Jongeren komen graag naar Ferrugem, met de auto uit Argentinië, Uruguay en Paraguay. Tientallen bars en nachtclubs zorgen voor plezier en de jongeren genieten met volle teugen van de levendigste nachten van Santa Catarina. In het hoogseizoen zeven dagen lang.


Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden