Itapema Brazilië

Itapema
Itapema is gelegen in de staat Santa Catarina in het zuiden van Brazilië. Het is een populaire toeristische regio. Meest populair zijn de stranden, vooral het langste strand van Meia Praia. Itapema is een mix van natuur, de zee en een goede toeristische infrastructuur.
Itapema is strand, strand en strand. De reeds genoemde Meia Praia strand moet u zeker bezoeken, maar ook de andere stranden zijn prachtig. Een van de mooiste is het strand van Costão. De beste golven voor surfers vindt u aan het strand van Cabeço. Als u een beetje in beweging wilt blijven, kunt u het beste een wandeling over het eiland maken. De flora is mooi in Itapema, ook van de watervallen zult u zeker onder de indruk zijn. Daarnaast kunt u gaan fietsen of klimmen. Er worden diverse andere sporten aangeboden.
Een leuke excursie in de omgeving is het Serra dos Macacos, de apenberg in Alto Areal. Hier vindt u ook prachtige watervallen. De Manarick is de bekendste.
Itapema heeft veel hotels en zij hebben een goede kwaliteit. Daarnaast zijn er kleinere pensions en er is zelfs een camping. Restaurants en bars zijn ruimschoots aanwezig. U kunt er goed en betaalbaar eten.

Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden