Guarujá pure schoonheid in Brazilië


Guarujá
Guarujá, idyllisch gelegen op het eiland Santo Amaro, is een populaire bestemming voor jong en oud in Brazilië.
De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 24 ° C, pittoreske stranden en ongerepte regenwouden laten niet meer vakantie wensen over. Ervaar de schoonheid van Brazilië met al uw zintuigen en geniet. In Guarujá is veel te beleven, of tijdens het winkelen, wandelen, surfen of bij het proeven van vele culinaire hoogstandjes.
Bezienswaardigheden Guarujá: Fortaleza do Itapema, het machtige kasteel van Itapema werd gebouwd in de 16e Eeuw, om de haven van Santos tegen vijandige indringers te beschermen. Tegenwoordig biedt het kasteel op één rots gebouwd, een geweldig uitzicht op Santos en haar omgeving. Fortaleza Santo Amaro da Barra Grande, de vesting eveneens gebouwd in de 16e Eeuw, ligt aan het strand van Santa Cruz. Het is zowel toeristisch en historisch gezien een hoogtepunt. Aqua Mundo, het grootste zoutwater aquarium in Zuid-Amerika, met meer dan 235 diersoorten. Guarujá staat bekend om zijn idyllische zandstranden, die zich uitstrekken langs de kust over bijna 22 kilometers. Zowel zonaanbidders en surfers komen aan hun trekken. Op zoek naar de perfecte golf, dan moet u naar Praia de Tombo. Hier kunt u surfers uit de hele wereld te ontmoeten. Vele andere stranden zoals Praia da Guaiuba, Praia do Astúrias of Praia do Eden, zijn ideaal om te duiken, zwemmen, zeilen en te waterskiën. Per boot of te voet kunt u ongerepte baaien verkennen, of een balletje slaan op een van de oudste golfbanen in Brazilië. Natuurliefhebbers kunnen Guarujá verkennen, diverse routes leiden niet alleen door het regenwoud, maar ook langs oude ruïnes.
Het eiland is bereikbaar per veerboot of via de snelweg. Als toeristische bestemming biedt Guarujá een verscheidenheid aan accommodaties. Voor elk budget en voor elke smaak is er voldoende accommodatie.

Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden