Tibau do Sul ongerepte natuur in Brazilië

Praia do Pipa
Iedereen die voor zijn vakantie op zoek is naar ongrepte natuur op deze aarde, zal deze vinden in Tibau do Sul in Brazilië. Het kleine dorp gelegen aan de kust, biedt niet alleen een gemiddelde temperatuur van 27 graden Celcius, maar ook indrukwekkende zandstranden en ongerepte omgeving.
Laat u betoveren door het adembenemende uitzicht op de zee en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Tibau do Sul nodigt u uit om te ontspannen en gelijktijdig om te ontdekken. De ongerepte natuur kunt u verkennen op de fiets, met de boot, of te voet. Indrukwekkende kliffen, exotische palmbomen, afgelegen stranden en verborgen riffen wachten om ontdekt te worden. Natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken. Het natuurgebied rond Tibau do Sul kunt u volledig zelfstandig ontdekken. Tijdens een wandeling door de regenwouden, kunt u kleine apen en zeldzame vogels zien. Direct aan het strand zorgen de grote zeeschildpadden en dolfijnen, voor een echt vakantie hoogtepunt, welke u niet snel zult vergeten. Voor sport en ontspanning heeft u een enorme keuze in Tibau do Sul. Talloze ongerepte stranden nodigen u dagelijks uit voor sportieve activiteiten of om gewoon ontspannen. De stranden Malembá, Praia do Giz en Praia da Bóia bieden alles wat een sportliefhebber begeert. Kitesurfing, surfen, of paardrijden zorgen voor pure actie. Hoge golven prachtige kliffen en witte stranden zorgen voor de schitterende omgeving. Wilt u ontspannen met uw gezin , dan zijn de stranden Tibau do Sul en het Lagoa de Guaraíras uitermate geschikt. Bij het Lagoa de Guaraíras kunt u niet alleen de vissers waarnemen tijdens hun werkzaamheden, maar ook wellicht tijdens de zonsondergang dolfijnen zien spelen.
Pipa en Praia do Pipa: Een bijzonder hoogtepunt in Tibau do Sul is het levendige centrum van Pipa. Het Praia do Pipa ligt in een natuurgebied en is gekozen tot één van de mooiste stranden van Brazilië. 's Avonds komt de stad tot leven, jong en jong vieren feest in talloze bars, cafes en clubs en dansen tot zonsopgang. Tibau do Sul ligt in de staat Grando do Norte, het heeft zo'n 8.000 inwoners en het ligt op 79 km van Natal. Natal kunt u het beste bereiken met het vliegtuig, vervolgens met de huurauto of de bus via  de kuststraat naar Tibau do Sul. Vervolgens nog 10 minuten met de veerboot en u bent in het paradijs aangekomen. Het aanbod van hotels en accommodatie is gevarieerd, maar u kunt het beste vooruit reserveren.

Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden