Barra do Jacuipe ongerepte stranden in Brazilië

Barra do Jacuipe
Het voormalige vissersdorp Barra do Jacuipe is een tip voor alle reizigers die genieten van Brazilië, ongerepte stranden, de natuur en de tropische flair. De plaats is genoemd naar de rivier de Jacuipe, welke uitmondt in de Atlantische Oceaan. De kustplaats in Bahia ligt tussen de steden Salvador en Praia do Forte, met haar tropische klimaat is het een paradijs voor zonaanbidders. In deze tropische omgeving vindt u een aantal prachtige stranden en ook in de rivier kunt u heerlijk afkoelen.
De stranden van Barra do Jacuipe worden niet alleen gebruikt om te zwemmen en te zonnebaden, maar ze zijn een soort ontmoetingsplaats, waar een tropische levensstijl en gastvrijheid samen komen. Bij eb worden er tafels en stoelen neergezet, u kunt er eten, drinken en dansen. Als het vloed wordt blijft u gewoon zitten, de voeten in het water en u geniet van uw koel drankje. Barra do Jacuipe, biedt meer dan zon, zee en strand. Er zijn diverse excursies mogelijk: jungletochten, eilanden en grotten zin er om ontdekt te worden. Daarnaast kunt u genieten van culinaire hoogstandjes en lokale ambachten aanschouwen. Voor sportliefhebbers valt er ook genoeg te beleven: duiken of snorkelen, de onderwaterwereld is prachtig, of maak een tocht met een boot. Een ritje op een quad of een jeep tour is zeker een onvergetelijke ervaring. Daarnaast heeft u nog de dierenwereld:
's nachts schildpadden en overdag naar de walvissen kijken. Afhankelijk van het seizoen, Barra do Jacuipe biedt een ongelooflijk aantal mogelijkheden om tijdens uw vakantie echt te genieten. In de kust regio worden diverse vakantiehuizen en appartementen te huur aangeboden, er zijn ook hotels en buursteden bieden ook voldoende verblijfsmogelijkheden.
Barra do Jacuipe, het kleine paradijs wacht op u!!

Brazilië excursies, tickets en bezienswaardigheden